26/02/2024

Večer animejev in družabnih iger 4/2024

V soboto, 2. 3. 2024, ob 17. uri vas ponovno vabimo v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru, kjer bo potekal že četrti letošnji Večer animejev in družabnih iger, ki ga organiziramo v sodelovanju z MKC Maribor. Vstop na dogodek je popolnoma brezplačen, za obiskovalce, mlajše od 13. leta, pa je priporočljivo, da ga obiščejo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.
Na tokratnem dogodku bomo nadaljevali z ogledom serije Dragons of Wonderhatch, saj si bomo ogledali še epizode od 5 do 8. Zgodba serije je sledeča:

"Nagi obiskuje srednjo šolo v japonski Yokosuki. S sošolci se ne razume najbolje. Ko zasliši kak zvok, si ga predstavlja v barvah. Ta njena navada ji povzroča neprestana sanjarjenja, da leti v nebo, zaradi česar se ne počuti najbolje. Thaim, ki je zmajev jezdec, pa živi v alternativnem svetu Upananta, kjer nenavaden pojav povzroči, da lebdeči otoki začno padati z neba. Skupina jezdecev, ki jih vodi junak Akuta, v času te krize rešuje ljudi. K tej skupini spada tudi Thaim, a ga njeni člani smatrajo kot nezaželenega. Nekega dne se ta dva svetova srečata, tako da Nagi spozna Thaima. Čeprav prihajata iz različnih svetov, jima je skupno to, da sta drugačna od ljudi okoli sebe."


Sočasno s predvajanjem serije boste lahko v drugem prostoru igrali različne namizne igre, medtem ko bo po ogledu serije sledil preizkus video igre Mario vs. Donkey Kong na konzoli Nintendo Switch.Tokratni program bo torej sledeči:

17:00-20:00
Projekcija serije Dragons of Wonderhatch ep. 5-8

17:00-00:00
Igranje družabnih iger

20:00 - 00:00
Preizkus igre Mario vs. Donkey Kong na konzoli Nintendo Switch

Upamo, da se boste dogodka lahko udeležili in se prišli malce podružiti z nami bodisi ob projekcij, družabnih igrah ali video igri, ki jo tokrat preizkušamo.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...