05/03/2024

Večer animejev in družabnih iger 5/2024

V soboto, 9. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na že peti letošnji Večer animejev in družabnih iger. Kot običajno je vstop na dogodek prost, za obiskovalce, mlajše od 13. leta, pa je priporočljivo, da pridejo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Na tokratnem dogodku se bo odvrtel anime maraton, saj si bomo ogledali vseh dvanajst epizod animejske serije Chainsaw Man, za katero si lahko napovednik ogledate spodaj. Animejksa serija se bo predvajala z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi ter ni primerna za gledalce, mlajše od 18. leta. Spletna stran Crunchyroll jo opisuje sledeče:

Denji je mladenič, ki s Pochito, demonom v obliki motorne žage, dela kot lovec na demone. Nekega dne se v svojem mizernem življenju zaradi odplačevanja dolgov, ki sta mu jih zapustila starša, sreča z izdajo, ki ga stane življenja. Ko izgublja zavest, se pogodi s Pochito in vstane od mrtvih kot "Chainsaw Man", lastnik demonskega srca.

Sočasno z anime maratonom boste v sosednjem prostoru lahko igrali in se naučili igrati igro s kartami Weiß Schwarz, tako da je tokratni program dogajanja sledeči:

17:00 - 23:00 Anime maraton: Chainsaw Man - epizode 1-12

17:00 - 00:00 Igranje in učenje igre s kartami Weiß Schwarz

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...