08/04/2024

Večer animejev in družabnih iger 9/2024

V soboto, 13. 4. 2024, ob 17. uri ste vabljeni na Večer animejev in družabnih iger 9/2024, ki bo potekal v Kulturnem inkubatorju na Koroški cesti 18 v Mariboru. Vstop je kot običajno brezplačen za vse, je pa priporočljivo, da se ga obiskovalci, ki še niso dopolnili 13. leta starosti, udeležijo v spremstvu staršev ali odgovornega skrbnika.

Na tokratnem dogodku si bomo ogledali vseh 12 epizod komične animejske serije Mr. Villain's Day Off (Kyuujitsu no Warumono-san), ki se bo predvajala z originalnim japonskim tonskim zapisom in angleškimi podnapisi. Na pretočniku Crunchyroll to animirano serijo opisujejo sledeče:

General je vodja zlobne organizacije, ki želi zavladati svetu. Svoj čas preživlja z bojevanjem proti Rangerjem, ki so zaprisegli, da bodo zaščitili Zemljo. Ampak danes ima General prosto. Rad obišče živalski vrt, da si ogleda pande, in skoči v trgovino, da si kupi sladoled. Pridružite se zloglasnemu zlobnežu, ko poskuša uživati v svojem prostem času, v tej komediji, ki bo zacelila vašo dušo.

Družabne igre tokrat ne bodo na voljo, lahko pa prinesete kakšno svojo in jo predstavite ostalim obiskovalcem in članom našega društva. Prinesete pa lahko tudi kakšne igre s kartami, kot so Weiß Schwarz ali Digimon TCG. Tokratni program bo torej sledeči:

17:00 - 22:00 Ogled animeja Mr. Villain's Day Off - Epizode 1-12

17:00 - 00:00 Prinesi in igraj: Weiß Schwarz, Digimon TCG itn.

Vabljeni.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...