FAQ


Kdo smo?
Smo ljubitelji azijskih kultur (japonske, kitajske, korejske, indijske) ter vsega geekovskega (filmi, serije, namizne igre, video igre itn.). Smo povsem neuradna skupina. Več o nas si lahko preberete v predstavitvi naše skupine pod "O nas".

Kako postanem član skupine Animoku?
Član v skupini Animoku lahko postane vsakdo, vendar pa vseeno želimo to osebo, ki bi rada bila del naše skupine tudi osebno spoznati. Zatorej je pogoj za včlanitev v skupino Animoku vsaj enkraten obisk na naših druženjih v Vetrinjskem dvoru. Na ta način se želimo izogniti kakršnemu koli "trolanju" pri objavah in komentarjih.

Kako lahko objavljam objave na Animoku HQ blogu?
Za pravico do objavljanja objav na našem blogu lahko člani skupine Animoku zaprosijo enega od skrbnikov ali pa prošnjo oddajo kar po elektronski pošti animokuqk@gmail.com. Tako vsi novi člani  (in tudi nečlani) lahko sicer berejo objave in jih komentirajo, ne morejo pa jih objavljati, dokler za to ne zaprosijo in jim objavljanje ne odobri eden od skrbnikov.

2 komentarja:

  1. will be that you can put all the episodes of one piece in torrent from 1 to 26

    I think it would help a lot of people

    OdgovoriIzbriši
  2. All episodes are re-released in 10 episode batches, when we translate them into our own language and thus contain English and Slovenian subtitles. Batch for episodes 11-20 arrives approx. on monday, basically all the files are the same, except we add chapters and subs to them. We do not do any unnecessary re-encodes, which would lower the quality of the files.

    OdgovoriIzbriši

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...