18/03/2012

Poti do medkulturnega dialoga: Japonska (odpovedano?)

V eni izmed preteklih objav smo zapisali, da bi naj od 21. 05. 2012 do 26. 05. 2012 potekale prireditve v sklopu EPK na temo Japonske. V objavi je bilo zapisano sledeče:

"Od ponedeljka, 21. 05. 2012 (10:00), do sobote, 26. 05. 2012, bodo v Mariboru v sklopu EPK potekale kulturne prireditve na japonsko tematiko. Na strani EPK je zapisano sledeče:

Z ambasado Japonske v Ljubljani bodo organizirane kulturne prireditve, kjer se bo na različnih lokacijah predstavila ta izjemno zanimiva kultura (glasbeni festival, ples, drama, literatura, likovna umetnost, fotografija, film). Potekale bodo spremljevalne prireditve, delavnice (kultura, zgodovina, umetnost), okrogle mize in razstave. Tako kot poteka že tradicionalno, bo tudi v dnevih predstavitve Japonske dvodnevni znanstveni posvet na temo Sožitje med kulturami, na katerem bodo sodelovali domači in tuji strokovnjaki s področja zgodovine, filozofije, sociologije, antropologije, japonologije, indologije in geografije.

Še povezava do strani: POVEZAVA"


Če sedaj kliknete na povezavo, boste preusmerjeni na drug dogodek, in sicer do "Poti do medkulturnega dialoga: Dnevi iskalmske kulture, otvoritev", ki pa se začne komaj 30. maja 2012. Organizatorji EPK si očitno pridržujejo pravico do spreminjanja programa, ampak zaenkrat še ni jasno, zakaj dogajanja med 21. 05. 2012 in 26. 05. 2012 ni več mogoče najti na njihovi spletni strani in se je kar naenkrat pod isto številko dogodka, kot je prej bila Japonska, znašla zdaj islamska kultura. Upajmo samo, da bo dogajanje prestavljeno na kak drug termin in da ne bo popolnoma odstranjeno s seznama dogodkov. Ko bomo vedeli kaj več, bomo sporočili.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange CAT'S EYE prihaja letošnjo jesen

Francoska televizijska postaja  TF1 je s prvim uradnim napovednikom najavila igrano adaptacijo mange  Cat's Eye  mangakaja Tsukase Hōjō...