09/05/2012

Novost pri projekcijah v Inkubatorju

Kot novost smo pri projekcijah v Kulturnem Inkubatorju sedaj začeli vrteti tudi animejske serije, vendar pa ne v japonščini, temveč za nekoliko bolj nostalgično vzdušje kar v nemškem jeziku. Tako smo pred dvema tednoma začeli poskusno s predvajanjem Shin Chana v nemščini, in ker se je očitno zadeva obnesla, bomo še v nadaljnje predvajali od eno do dve epizodi Shin Chana na teden pred samo tisto "main" projekcijo. Žal pa imamo Shin Chana na voljo samo prvih 15 epizod.
 

Ampak nič zato. Ko zaključimo s Shin Chanom bomo začeli po istem principu predvajati že naslednjo animejsko serijo, in sicer Robin Hood no Daibouken. Gre za 52-delno animejsko serijo, ki jo je nekoč bilo mogoče gledati na RTL2. Tako se bosta vsak četrtek, potem ko bomo zaključili s Shin Chanom, pred glavno projekcijo zavrtela dve epizodi omenjene animejske serije. Naj bosta ta dva naslova zaenkrat dovolj, načrtovani pa so še seveda drugi naslovi v nemški sinhronizaciji.

V glavnem, upamo, da se nam boste kdaj pridružili na kakšni projekciji. Ta četrtek, torej jutri, pa začnemo z druženjem šele ob 20h. Upamo, da se vidimo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...