24/09/2012

Anime večer na ZDF.Kultur v oktobru

Imetniki paketa Total TV, ki preko satelitske antene lahko sprejemate kanal ZDF.Kultur, se lahko že veselite 3. oktobra, saj bo na ta dan na tem kanalu potekal anime večer z izbranimi animejskimi naslovi, katere si je vsekakor vredno ogledati.

Summer Wars
Tako si boste ob 17:15 lahko ogledali skupek petih kratkih animejskih filmčkov, združenih pod skupnim naslovom GENIUS PARTY BEYOND. Temu bo ob 18:35 sledil animejski film iz Ghiblijeve zakladnice z naslovom PONYO ON THE CLIFF BY THE SEA. Ob 20:15 pa potem sledi Madhousova mojstrovina v režiji Momoruja Hosode z naslovom SUMMER WARS. Za zaključek anime večera pa vam bodo ob 22:05 še ponudili animejski film MIND GAME.

Ponyo on the Cliff by the Sea
Če si slučajno animejskega filma Ponyo on the Cliff by the Sea ne boste mogli ogledati ob 18:35, boste imeli še eno priložnost ob 23:50, saj bo takrat potekala ponovitev tega Ghiblijevega animeja. To je še ena odlična poteza ene izmed nemških televizij, saj s tem televizijske hiše kažejo, da bi rade ugodile različnim okusom in tako skušajo potešiti tudi potrebe oboževalcev animejev.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...