10/04/2013

KinoKlub: Pismo za Momo


KinoKlub se nadaljuje. Še vedno vse poteka po starem. Vstopnina je še vedno simboličen 1 € v obliki donacije, projekcija pa je še vedno namenjena za člane Udarnikovega KinoKluba. Če še niste član, lahko to postanete s preprosto prijavo na mailing listo (kinoklub@udarnik.eu).


To nedeljo, 14. aprila 2013 si boste lahko torej ob 17:00 v Udarniku (Grajski trg 1, Maribor) ogledali anime produkcijske hiše Production I.G., katerega je njen ustanovitelj, g. Ishikawa lani predstavil tudi na svojih predavanjih v Mariboru in Ljubljani. Tako je, govorimo o animeju:

PISMO ZA MOMO (2011)
Naslov izvirnika: Momo e no Tegami
Režija: Hiroyuki Okiura
Glasovi: Karen Miyama, Toshiyuki Nishida, Yuka, Cho, Ikuko Tani, Kouichi Yamadera
Zvrst: anime, fantazijski, komedija, drama, pustolovščina
Dolžina: 120 minut
Tonski zapis: japonski
Podnapisi: slovenski

Po smrti očeta, ki ji je zapustil samo pismo s pozdravom, se Momo spopada z žalostjo in občutkom krivde in se tako tudi odtuji od matere. Ko se dvojica preseli na odročen japonski otok, se Momo spoprijatelji z mladeničem in njegovo mlajšo dojemljivo sestro, plašnim poštarjem ter tremi navihanimi goblini. Z njihovo pomočjo se Momo pripravlja na novo zaživeti na tem otoku.

Napovednik

Svojo udeležbo lahko potrdite na Facebooku, prav tako pa lahko povabite tudi svoje prijatelje. Vašega obiska se že veselimo.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...