01/04/2013

KinoKlub: Prekletstvo bele kože - Režiserjeva verzija


Nova nedelja, nova KinoKlub projekcija.  V Udarniku (Grajski trg 1, Maribor) si boste v nedeljo, 7. aprila 2013 ob 17:00 torej lahko ogledali že novo filmsko stvaritev iz vzhodnoazijskih dežel. Vstopnina je še vedno simboličen 1 EUR v obliki donacije, projekcija pa še vedno namenjena članom Udarnikovega KinoKluba, v katerega se lahko včlanite preprosto preko e-poštnega obveščanja na kinoklub@udarnik.eu. In kaj smo pripravili za vas to nedeljo?


PREKLETSTVO BELE KOŽE
[Režiserjeva verzija] (2008)

Naslov izvirnika: Hua pi
Režija: Gordon Chan
Igrajo: Wei Zhao, Donnie Yen, Xun Zhou, Kun Chen, Li Sun, Qi Yuwu
Zvrst: fantazijski, akcija, drama, romanca
Dolžina: 118 minut
Tonski zapis: kitajski (mandarinščina)
Podnapisi: slovenski

O filmu:
Xiao Wei je lisičja demonka, ki se prehranjuje s človeškimi srci, da lahko ohranja lep mladostniški videz. Ko jo general Wang Sheng reši pred tolpo banditov in jo pripelje s sabo domov, se vanj zaljubi. A general je že poročen s Peirong. Nekega dne se v mestu začno dogajati brutalni umori, pri katerih morilec svojim žrtvam izreže srce. Povrhu pa se v mesto vrne tudi Pang Yong, nekdanja Peirongina ljubezen. Peirong mu tako pove za svoje sume o Xiao Wei in Pang se odloči, da ji bo pomagal. Na pomoč mu priskoči tudi neizkušena lovka na demone z imenom Xia Bing. Pri vsem tem pa se pojavi vprašanje, ali je ljubezen med demonom in človekom sploh mogoča.


Napovednik

Svojo udeležbo lahko potrdite na Facebooku.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...