22/04/2013

KinoKlub: Viharni jezdeci 2


To nedeljo je bil KinoKlub v znamenju filmske adaptacije zelo popularnega kitajskega stripa, ki bo zaznamoval tudi naslednjo nedeljo, 28. aprila 2013, ko si bomo ob 16:30 v Udarniku (Grajski trg 1, Maribor) ogledali nadaljevanje te vizualne poslastice, ki nosi naslov:

VIHARNI BOJEVNIKI (2009)
Naslov izvirnika: Fung wan II
Režija: Oxide Pang Chun, Danny Pang
Igrajo: Aaron Kwok, Ekin Cheng, Kenny Ho, Nicholas
Tse, Charlene Choi, Simon Yam, Suet Lam, Patrick
Tam
Zvrst: fantazijski, akcija, pustolovščina
Dolžina: 111 minut
Tonski zapis: kitajščina (kantonščina)
Podnapisi: slovenski

Zgodba o Oblaku in Vetru se nadaljuje. Tokrat se soočata z neusmiljenim vojskovodjo in njegovo temačno vojsko, ki se želi polastiti dežele. Da bi jo pred njim zaščitila, se zatečeta po pomoč mogočnemu mojstru. A ker še vedno nista dovolj močna, se urita tudi z »zlimi« načini, da bi se okrepila. Ko končno napoči čas spopada, je njuno prijateljstvo postavljeno na kocko, saj je v tem spopadu bit lažje zloben kot pravičen.

Napovednik

Projekcija je, kot vedno, namenjena članom Udarnikovega KinoKluba, v katerega se lahko včlanite preprosto preko elektronske pošte (kinoklub@udarnik.eu), vstopnina pa prav tako znaša toliko kot vsakič, torej 1 € v obliki donacije. Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na Facebooku.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...