18/07/2013

Program in gostje na letošnjem AniNitu


Do AniNita 2013 so še dobri trije tedni, vendar gostje niso bili znani vse do danes. Udeleženci največje anime in manga konvencije v Avstriji, ki se bo odvijala od 9. do 11. avgusta, se tako lahko veselijo kar dveh oz. v tem primeru treh "zvezdniških" gostov.
Prvi gost je Takeshi Miyagawa, bolje poznan kot T's System, ki je oblikovalec tako PVC figur kot tudi modelirnih mas. Poznan je po izredno ljubkih, včasih tudi precej razgaljenih animejskih dekletih. Poleg klasičnega Q&A (Question and Answer) intervjuja in dajanja avtogramov bodo potekale tudi delavnice modeliranja, ki jih bo vodil sam Takeshi.



Drugi gost pa je risarski tandem Peach-Pit, ki ga sestavljata risarki Shibuko Ebara ter Banri Sendō in ki je poznan po mangah, kot so Dears, Rozenmaiden, Shugo-Chara in Zombie Loan. Risarki bosta torej odgovarjali na vprašnja (Q&A) in dajali avtograme. Sta pa postavili en pogoj, in sicer sta privolili v povabilo samo pod pogojem, da se ju ne fotografira in/ali snema. Zato organizatorji obiskovalce lepo naprošajo, da se vzdržijo vsakršne sušnjave poprijeti za fotoaparat in/ali kamero.


Če si želite o gostih prebrati kaj več, kar odklikajte na AniNitovo uradno stran, kjer boste našli tudi ostale informacije, ki zadevajo to konvencijo, tudi točen program, ki ga najdete TUKAJ. Zanimivo je, da imajo letos organiziran ogled izredno veliko animejskih celovečercev. Če si želite kakšnega ogledati (seveda v nemškem jeziku) in če želite spoznati katerega od "zvezdniških" gostov, potem te konvencije vsekakor ne smete zamuditi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...