26/07/2013

Še ena "zvezdniška" gostja na AniNitu


V enem izmed prejšnjih člankov smo vam sporočili, da boste kot "zvezdniške" goste na AniNitu 2013 lahko srečali modelarja PVC figur Takeshija Miyagawo in risarski tandem Peach-Pit, ki ga sestavljata risarki Shibuko Ebara in Banri Sendō.

Danes pa nam je na ušesa prišla tudi informacija, da boste na AniNitu lahko srečali še eno "zvezdniško" gostjo, in sicer nemško manga avtorico Anno Hollman, katera je poznana predvsem po njeni mangi Stupid Story, ki izhaja pri nemškem TokyoPopu in govori o Alanu, fantu, ki je v šoli pri dekletih zelo priljubljen, in njegovem sošolcu Yaniku, v katerega se Alan zaljubi. Mango sestavljajo 3 zvezki in je že zaključena.

Da vas še enkrat opomnimo. Do AniNita je le še dobrih 14 dni, kart žal ni več mogoče kupiti v predprodaji, vendar jih boste še vseeno lahko kupili na sami konvenciji, vendar za nekoliko višjo ceno.

AniNite 2013 bo torej potekal od 9. do 11. avgusta 2013, in sicer v Multiversumu Wien/Schwechat (karta spodaj).


Prikaži večji zemljevid

Tudi program je že znan, kot smo že prav tako omenili, vendar si organizatorji do pričetka konvencije pridržujejo pravico do kakršnihkoli sprememb. Zadnja sprememba je bila pred tednom dni, tako da trenutni program zgleda sledeče (za povečavo kliknite na sliko):

Petek, 09. 08. 2013
Sobota, 10. 08. 2013
Nedelja, 11. 08. 2013
Če se torej v tem tednu avgusta odpravljate na Dunaj, potem se vsekakor tudi oglasite na AniNitu. Društvo AniManga vas vsekakor vse lepo vabi, da se udeležite največje anime in manga konvencije v Avstriji.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...