30/08/2013

Kitajski film MUHASTI OBLAK septembra v Udarniku


Zavod Udarnik (Grajski trg 1, Maribor) v mesecu septembru začenja novo art kino sezono, ki bo za začetek v znamenju sodobne spolnosti najrazličnejših oblik, kulturnih okolij in družbenih vplivov. V sklopu filmov bodo tako v nedeljo, 29. septembra 2013 ob 18:00 in v sredo, 2. oktobra 2013 ob 20:00 predvajali tudi kitajsko, francosko in tajvansko koprodukcijo, ki nosi naslov:

MUHASTI OBLAK
Naslov izvirnika: Tian bian yi duo yun
Režija: Ming-liang Tsai
Igrajo: Kang-sheng Lee, Shiang-chyi Chen, Yi-Ching Lu, Kuei-Mei Yang, Sumomo Yozakura, Huan-Wen Hsiao, Hui-Xun Lin, Kuo-Xuan Jao, Shu-Mei Hung, David Yang
Zvrst: komedija, drama, muzikal, erotični
Trajanje: 114 minut

Na Tajvanu je suša in primanjkuje vode, zato se prodaja lubenic močno poveča. Uporabljajo se kot pijača, hrana in kot afrodiziak. Zgodba se osredotoča na Shiang-chyi, ki v stanovanjskem bloku, kjer živi, naleti na Hsiao-Kanga, katerega je poznala, ko je prodajal ure. Sedaj igra v pornografskih filmih. Ob njunih večkratnih srečanjih se v njunih mislih odvijajo številni nepovezani fantazijski, večkrat opolzki prizori, pri katerih se poraja vprašanje, ali bo med njima preskočila kakšna iskra.

Film se bo predvajal na 35mm traku. Ker je del rednega Udarnikovega programa bo za karto treba odšteti 4,00 € oz. 3,00 €, če ste študent, dijak ali upokojenec. Ob ogledu filma boste vsekakor imeli drugačen pogled na lubenice, saj nikakor ne bo več sadež, ki vas lahko pošteno odžeja. 


Vljudno vabljeni!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igrana adaptacija mange Golden Kamuy dobi še letos nadaljevanje

Na uradnem profilu na družbenem omrežju X (nekdanji Twitter) za filmsko adaptacijo mange Golden Kamuy , katere avtor je Satoru Noda, so razk...