22/01/2014

Konvencija Destination Star Trek


Meseca februarja, natančneje od 21. do 23. februarja 2014, bo nemški Frankfurt v znamenju kultnih Zvezdnih stez, ki jih je ustvaril Gene Roddenberry, saj bo takrat potekala konvencija Destination Star Trek. Odvijala pa se bo v Messe Frankfurt, Ludwig-Erhard-Anlage 1, 60327 Frankfurt am Main, Nemčija (glejte zemljevid spodaj).
Prikaži večji zemljevid

Konvencije se bodo udeležile tudi nekatere bolj ali manj znane osebnosti, ki so upodablajle v filmih in serijah o Zvezdnih stezah različne like. Med najbolj odmevnimi imeni so vsekakor William Shatner, ki je odigral originalnega James T. Kirka, Karl Urban, ki je v zadnjih dveh filmih upodobil Leonarda H. McCoyja in ga lahko trenutno gledamo v kiberpunk nanizanki Almost Human, Brent Spiner, poznan kot Data, in Michael Dorn, ki je upodobil Worfa. Kdo so ostali gostje, pa si lahko pogledate tukaj.

Karte za konvencijo so v predprodaji še vse do 18. februarja 2014, cene pa se gibljejo od 35 € pa vse do vrtoglavih 2.999 €. Več o kartah si lahko preberete tukaj, kjer jih lahko tudi naročite.

Če vas o sami konvenciji zanima še kaj več, pa odklikajte na uradno stran in razskujte širna prostranstva kibernetičnega prostora.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...