24/01/2014

Manga-Comic-Convention v Leipzigu


V Lepzigu bo od 13. do 16. marca 2014 potekal knjižni sejem, ki je bolje poznan pod imenom Leipziger Buchmesse, del katerega je tudi Manga-Comic-Convention, dogodek namenjen animejem, mangam, cosplayju in Japonski na splošno, ki se bo odvijal v hali ena Leipziger Messe (glejte zemljevid spodaj).



Na dogodku bodo prisotni številni gostje iz Anglije, Nemčije kot tudi Japonske, ki bodo delili svoje podpise. Med slednjimi se lahko veselite Sakaeja Esuna, avtorja priljubljene mange Mirai Nikki, Kazue Kato, avtorice priljubljene mange Blue Exorcist, dvojice Kamineo in Kamoi, ki je odgovorna za seinen shonen ai naslov Alpha2, Yune Kagesaki, avtorice mange Aion, Midori Harade, umetnice, ki je poznana po risbah in ostalih prispevkih za Pokemon igro s kartami, in dvojice Strike Tanaka, poznane po mangi Servamp.

Znan je že tudi program, ki pa se še lahko spremeni, saj so organizatorji napisali, da še ni popoln. Končna verzija programa bo tako na voljo od 13. februarja 2014. Trenutno verzijo pa lahko preverite tukaj.

Če vas torej zanimajo mange, animeji, cosplay ali japonska kultura, je Manga-Comic-Convention prava destinacija za vas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...