14/03/2014

Baker Street Vienna

V začetnih poletnih dneh bo na Dunaju v sosednji Avstriji potekala še ena konvencija, ki sicer nima ravno opraviti z animeji, vendar pa bo navdušila vsakršnega oboževalca in oboževalko tega zelo znanega britanskega literernega detektiva. Tako je, govoimo o znamenitem Sherlocku Holmesu pisatelja sira Arthurja Conana Doyla.
Konvencija, ki se bo odvijala 14. in 15. junija 2014, se imenuje Baker Street Vienna in bo organizirana na naslednji lokaciji: Don Bosco Haus, Sankt-Veit-Gasse 25, Dunaj, Avstrija (glej zemljevid spodaj).

Tudi vstopnice so že v predprodaji, in sicer znaša cena vstopnice za otroke od 7. do 13. leta starosti, s katero imate dostop do prireditev do 20. ure zvečer, 30 €, standardna vstopnica, s katero imate dostop do vseh prireditev, pa 49 €. Vstopnice so v predprodaji do 14. maja 2014, po tem datumu pa bo cena višja za 7 €, kar pomeni, da boste na dan dogodka odšteli za otroški vstopnico 37 € in za standardno 56 €.

Znan je že tudi eden izmed gostov, in sicer Arwel Wyn Jones, ki dela kot scenograf pri BBC-jevi hit seriji Sherlock.

Organizatorji delajo tudi na tem, da bi povabili še več gostov, o čemer bodo sproti obveščali na njihovi spletni strani in na Facebooku. V kolikor bodo znane še kakšne nove informacije, si torej to lahko pogledate na zgoraj omenjenih straneh, ali pa vas bomo o nadaljnjih spremembah obvestili tudi mi na naši Facebook strani.