19/03/2014

GobliCon 2014


V mesecu aprilu se bo zopet odvijal GobliCon, in sicer že drugo leto zapored. Govorimo o konvenciji o igrah igranja domišljiskih vlog (tabletop RPG), ki jo organizira društvo Zlati goblin. Konvencija se bo odvijala v petek, 18. aprila 2014, od 17:00 in v soboto 19. aprila 2014, od 13:00 v prostorih Kulturnega Inkubatorja na Koroški c. 18 v Mariboru (glej zemljevid spodaj).
Če se sprašujete, kaj ta konvencija v bistvu je, je najbolje, da razložimo skozi besede organizatorjev, ki so na svojem blogu zapisali sledeče:
Spoštovani geek-i, nerd-i, freak-i, gamer-ji, navdušenci nad (znanstveno) fantastiko … Vemo, da niste tako asocialni, kot pravijo stereotipi. Zato se v petek, 18. (od 17:00 ure), in soboto, 19. aprila (od 13:00 ure), dobimo v Kulturnem inkubatorju v Mariboru na že drugem GobliCon-u, edini slovenski gamerski konvenciji. Člani društva Zlati Goblin smo za Vas pripravili celo vrsto namiznih iger igranja domišljijskih vlog (tabletop RPG) ob katerih boste spoznali, da je vaša domišljija najboljša grafika. Nismo pozabili tudi na namizne igre, igre s kartami, predavanja, kvize, zabavo in prijetno družbo. Vstop je prost, predznanje iger ni potrebno. POZOR: Vsi, ki bi želeli kakorkoli prispevati k programu, društva ali posamezniki, ste lepo vabljeni, da nas kontaktirate na ta e-mail. Vsa društva se lahko brezplačno predstavljajo. Tabletop RPG-ji: Dungeons&Dragons, Pathfinder, Warhammer, Fantasy / Warhammer 40k, Savage Worlds, Numenera, Dragon Age; druge igre: Magic the Gathering, Netrunner, Munchkin, Illuminati, Small Worlds, Elder Sign, Machina Arcana, Warmachines, Warhammer …

Točen program še trenutno ni znan, vendar ga bodo v kratkem objavili. Za več informacij tako o GobliConu kot tudi društvu Zlati goblin pa lahko odklikate tudi na njihov uradni blog, na Facebook stran Zlatega goblina, na Facebook stran Goblicona ali na Facebook stran Pathfinder Slovenije.

Svojo udeležbo lahko potrdite na Facebooku.

Organizatorji vas vljudno vabijo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...