07/03/2014

NIPPON NATION 2014


Naša soseda Avstrija bo letos bogatejša za še eno koncencijo, ki nosi naziv NIPPON NATION. Gre za čisto na novo zasnovan dogodek, s katerim želijo organizatorji v Avstriji še bolj popularizirati animeje, mange, cosplay video igre itd. Konvencija bi naj hkrati služila tudi kot srečanje za ljudi, ki se želijo družiti s somišljeniki in si izmenjavati informacije o svojih hobijih in strasteh. Organizatorji obljubljajo tako raznolik program kot tudi številna tekmovanja. Če želite ostati na tekočem glede dogodka, priporočajo, da "všečkate" njihovo Facebook stran, kjer vas bodo sproti obveščali glede dogodka.

Za zdaj vma lahko sporočimo samo osnovne informacije, in sicer datum in kraj konvencije. Če se je torej želite udeležiti, potem si na vašem koledarju rezervirajte soboto, 7. junija 2014, in nedeljo, 8. junija 2014 soboto, 9. avgusta 2014, in nedeljo, 10. avgusta 2014 (posodobljeno: 6. 4. 2014). Pričetek konvencije je torej v soboto ob 10:00. Kar se tiče lokacije, pa se bo ta konvencija odvijala v Tehnični univerzi na Dunaju (Resselgasse 3, Dunaj, Avstrija).



To so zaenkrat vse informacije. ko bomo izvedeli kaj več, vas bomo tako ali tako obvestili ali pa kar sami preverite na njihovi FB strani. Vsekakor je ta konvencija še en razlog več, da se veselite začetka poletja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...