21/05/2014

Dražilnik za napovednik za Marvel's Big Hero 6


V eni izmed prejšnjih novic smo pisali, da je Disney objavil nekaj fotk iz novega, v pozni jeseni prihajajočega animiranega celovečerca, ki ga pripravlja v sodelovanju z Marvelom in ki sloni na Marvelovem istoimenskem stripu z naslovom Big Hero 6. Prav tako smo rekli, da v četrtek prihaja prvi uradni napovednik.
Zdaj pa prihaja še ena novica, prvi video material si lahko ogledate že kar danes, saj je Disney na splet splavil dražilnik za jutrišnji napovednik. Poleg dražilnika pa so objavili tudi dražilni plakat, ki ga lahko vidite zgoraj, medtem ko si lahko dražilnik ogledate spodaj.Če še enkrat ponovim, o čem bo animirani celovečerc govoril, potem ga bom označil kot akcijsko komično dogodivščino o brilijantnem čudežnem dečku robotike Hiroju Hamadi, kateri se znajde v kriminalni zaroti, ki grozi, da bo uničila hitro, visokotehnološko mesto San Fransokyo. S pomočjo svojega najtesnejšega spremljevalca, robota z imenom Baymax, Hiro združi moči z omahljivo ekipo svežih borcev proti kriminalu, katerih misija je rešiti mesto.

Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 12/2024

V soboto, 29. 6. 2024, ob 16. uri vas v sodelovanju z  MKC Maribor vabimo na Večer animejev in družabnih iger 12/2024 , ki se bo ponovno o...