28/05/2014

Dva tedna odmora za mango One Piece


Na uradni strani revije Weekly Shonen Jump založbe Shueisha so sporočili, da manga One Piece avtorja Eiichira Ode ne bo izšla v naslednjih dveh številkah. Uredniki revije so pojasnili, da gre avtor mange na operacijo mandljev.

One Piece tako ne bo izšel v 28. in 29. številki zgoraj omenjene revije, ki bosta izšli 9. in 16. junija. Vrnitev mange se torej pričakuje v 30. številki, ki bo izšla 23. junija. V ta namen je Oda skiciral naslednjo sliko, ki si jo lahko ogledate spodaj, na njej pa piše sledeče:
Napis: Potekajo vzdrževalna dela
Luffy: Oprostite. Malce potrpite!!
Sam Oda pa je dejal: "Že od lanskega leta so mi zatekali mandlji zaradi utrujenosti. S tokratno operacijo mi jih bodo odstranili, saj so me zares ovirali pri delu." Pošalil se je tudi: "Če že imam to operacijo, si bom na ramo dal namestiti bazuko," na koncu pa še dodal: "Vrnil se bom z močnejšim telesom, da bom lahko v drugi polovici leta poskrbel za nakopičeno delo. Kmalu bom nazaj, zato se, prosim, pridite ponovno igrati z mano." Manga je že lani bila na dvotedenskem odmoru, ko je Oda zbolel za angino in je moral v bolnišnico.

V času odsotnosti izhajanja novih poglavij pa bo 4. junija izšel 74. zvezek mange s prvotno 4-milijonsko naklado. To je že 4. zvezek zapored s tako visoko naklado.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...