11/05/2014

Festival Svet v malem 2014


Se ukvarjate z izdelovanjem plastičnih ali kovinskih maket? Ljubite pomanjšane železnice? Se v kakršnikoli obliki ukvarjate z modelarstvom? Ali ste zbiratelj različnih zbirk? Če ste na katerokoli vprašanje odgovorili pritrdilno, potem nikakor ne smete zamuditi Festivala SVM 2014, ki bo potekal v soboto, 31. maja 2014, od 9:00 do 17:00 v avli Mestne občine Kranj, Slovenski trg 1, Kranj (glej zemljevid spodaj).
Osrednje dogajanje festivala bo tekmovanje v modelarstvu, a kljub temu to ne bo vse, kar se bo dogajalo, saj so organizatorji pripravili bogat spremljevalni program, ki bo vključeval rastavo LEGO kreacij, zbirko kovinskih maket Formule 1, razstavo kovinskih modelov DC, miniaturne železnice, razstavo maketarskih krožkov ter predstavitev osnovnih šol, brezplačne delavnice plastičnega maketarstva, demonstracije izdelovanja in barvanja plastičnih maket, predstavitev Warhammer 40k,  Warhammer Fantasy Battles in delavnice barvanja figur za obiskovalce.


Povrhu pa si bo možno tudi ogledati rove pod Kranjem. Ogled je za udeležence tekmovanja brezplačen. Nikakor pa ne bo tudi manjkal maketarski bolšji sejem.
Kar se tiče tekmovanja, pa se prijave zbirajo 31. maja od 8:00 do 11:00. Pričetek tekmovanja je ob 12:00, razglasitev rezultatov in podelitev nagrad pa ob 16:30.
Če vas zanimajo kakršnekoli informacije, se lahko o podrobnostih pozanimate na njihovi spletni strani, blogu ali v FB skupini, lahko pa jih tudi kontaktirate po elektronski pošti info@svm.si.

Vstop na festival je prost.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...