21/05/2014

SloAnime v novi podobi


Že nekaj časa se je govorilo, da poteka prenova spletne strani SloAnime in danes je prenovljena stran končno začela obratovati. Nova sodobnejša podoba strani sedaj omogoča lažji pregled, hitrejše brskanje in sodobnejšo ter bolj atraktivno vizualno podobo. Poleg tega stran vsebuje tudi nov logo oz. novo maskoto, za katero je poskrbela Puffyko.
Prenovo je doživela samo spletna stran, kar pomeni, da forum ostaja v takšni obliki, kakršni je. Obstaja pa še ena zanimivost, saj so na strani napovedali vrnitev anime/manga revije SloChan, tako da se lahko v prihodnje spet nadejamo (vsaj upam) nekoliko boljše informiranosti o animejih, mangah in Japonski v naši majhni podalpski deželici. Zadnja, 11. številka revije SloChan je izšla julija daljnega leta 2010.
Če še torej niste preverili, kako izgleda nova podoba SloAnime, potem kliknite na povezavo TUKAJ in odklikajte na prenovljeni slovenski portal za animeje in mange.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...