24/05/2014

Vseh 12 epizod Street Fighter: Assassin's Fist


Machinima je na splet splavila vseh 12 epizod spletne igrane serije Street Fighter: Assassins Fist. Ogledate si jih lahko v kompilaciji spodaj.
Igrana spletna serija je stvaritev Ansaha, člana ustvarjalne ekipe, ki stoji za uspešnim oboževalskim filmom Street Fighter: Legacy. Ansah, ki v seriji prav tako igra (Akuma), je spisal scenarij skupaj s Christianom Howardom, ki prav tako igra v seriji, in sicer Kena Mastersa, katerega je že igral v prej omenjenem filmu. V seriji poleg teh dveh ustvarjalcev igrajo še Mike Moh as Ryu, Togo Igawa kot Gōtetsu, Akira Koieyama kot Gōken, Gaku Space kot Gōki, Mark Killeen kot G. Masters in Hal Yamanouchi kot Senzo.

V zgodbi o odraščanju Kena in Ryuja se srečamo s stranskimi zgodbami nekaterih najbolj ikoničnih karakterjev iz igre. Skozi serijo se preteklost, sedanjost in prihodnost vseh teh karakterjev prepletajo, saj bitka za t. i. Ansatsuken mojstra preti, da bo razdvojila še eno generacijo bratov.

Nikar ne odlašajte z ogledom, če ste oboževalec pretepaških iger Street Fighter, saj je serija, kljub temu da gre za nizkoproračunski projekt, zdaleč najboljša igrana adaptacija, ki si jo lahko ogledate. Hollywoodska zmazka Street Fighter, v katerem je igral Jean-Claude Van Damme, in Street Fighter: The Legend of Chun Li, kjer je naslovno junakinjo upodabljala Kanadčanka Kristin Kreuk (Smallville, Beauty and the Beast) se s tem ne moreta niti primerjati, saj ju v vsakem pogledu enostavno povozi.


Vir: SuperHeroHype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...