25/06/2014

4 nove mange v naslednjih treh številkah Shonen Jumpa


V 31. številki revije Weekly Shonen Jump založbe Shueisha so najavili, da bodo v naslednjih treh številkah revije izšli kar štirje novi manga naslovi. Poleg tega so tudi najavili, da manga Hunter x Hunter Yoshihira Togashija v 32. številki ne bo izšla, a se že vrača v 33., ki izide 14. julija. V 32. številki bo tako izšel nek "poseben projekt".

V 32. številki, ki izide 7. julija, bo Kōhei Horikoshi začel z manga serijo Boku no Hero Academia (My Hero Academia), katere prvo poglavje bo vsebovalo kar 54 strani. Zgodba v mangi je postavljena v sodoben čas, v katerem so ljudje s posebnimi močmi postali nekaj vsakdanjega po vsem svetu. Nek fant, ki mu je ime Izuki Midoriya, sicer nima nobenih moči, a vseeno sanja o tem.

Novo mango, ki bo vsebovala tri poglavja, bo izdal tudi Shūhei Miyazaki. Gre za šaljivo mango na temo kemijske reakcije z naslovom Soreike! Yūgō-kun, katere posamezno poglavje bo vsebovalo 13 strani. Prvo poglavje bo izšlo 30. junija. Zgodba v tej mangi se osredotoča na mladeniča Yūgōja, ki je tri korake pred časom. Ko zmeša dve substanci, se nekaj zgodi.

V 33. številki bo nato Ryō Ishiyama začel z mango Mitsukubi Condor, medtem ko bo v 34. številki, ki izide 19. julija, Yūsaku Shibata začel z mango Yoakemono.

Povedati je tudi treba, da bo relativno nova manga Soul Catchers, ki je doslej izhajala v Weekly Shonen Jumpu, od 18. avgusta dalje izhajala v reviji Jump Next!!. Najnovejši, šesti zvezek z zbranimi poglavji bo prav tako izšel avgusta, v načrtu pa je tudi roman.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...