14/06/2014

Anime "Date A Live" dobi celovečerni film


Na uradnem Twitter računu animeja Dat A Live je bilo najavljeno, da ta animejska serija dobi še celovečerno animejsko adaptacijo na velikem platnu.

Prva sezona se je predvajala leta 2013, druga sezona pa se trenutno še predvaja. Animejsko serijo, ki sloni na istoimenskih lahkih romanih Koushija Tachibane, je režiral Keitaro Motonaga (Getbackers, Jormungand), medtem ko je za scenarij skrbel Hideki Shirane (Hayate no Gotoku!, Queen's Blade: Rebellion). Za načrtovanje likov je bil zadolžen Satoshi Ishino (Excel Saga, Nogizaki Haruka no Himitsu), ki je za osnovo vzel originalne ilustracije iz romanov, katerih avtorica je  Tsunako, medtem ko je za načrtovanje mecha robotov bil zadolžen Mika Akitaka (Kidō Senkan Nadesico, Ginga Ojousama Densetsu Yuna). Glasbena podlaga pa je bila delo Goja Sakabeja (Gosick) in Yasunorija Ebinaja (Naruto, Toaru Majutsu no Index).

Pri Funimation Entertainment, ki ima na ameriškem trgu licenco za obe sezoni, so o sami animejski seriji zapisali sledeče:
V svetu, ki so ga razdejali skrivnostni prostorski potresi, Shidoh ni to, kar bi pričakovali od junaka. Je povprečnež, ki ga ustrahuje prikupna mlajša sestra, medtem ko se v šoli priljubljena dekleta norčujejo iz njega. Zagotovo je zadnji, ki bi ga človek izbral za igro med dvema ognjema, a ko je treba svet rešiti pred nenadnim uničenjem, ima Shidoh eno prednost: medgalaktične bejbe kar norijo za njim! Ko se izkaže, da je skrivnost za zaustavitev prostorskih potresov hoditi na zmenke z nezemeljskimi duhovi, ki so krivi za ves kaos, Shidoh postane rešitelj vsega človeštva. Z vsakim duhom, s katerim se ljubi, človeštvo lažje diha. Poljubi dekleta, reši svet. To ime igre spravlja vesoljske dečve ob pamet, in Shidoh to počne najbolje!
Spodaj si lahko še kot dodatek ogledate promocijski video, s katerim so pri Kadokawi najavili animejski celovečerec.



Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...