11/06/2014

Anime "Free! -Eternal Summer-" se začne 2. julija


Na uradni spletni strani težko pričakovane druge sezone animejske serije Free! -Eternal Summer-, ki govori o plavalskem klubu in nastaja pod okriljem studia Kyoto Animation, so danes najavili, kdaj bo serija doživela svojo premiero. Prva epizoda se bo na japonskih televizijskih postajah premierno predvajala 2. julija, in sicer na kanalih ABC Asahi Housou, TOKYO MX in TV Aichi. 5. julija pa se bo še predvajala na BS11. Promocijski video si lahko ogledate spodaj.
12 epizod trajajoča prva sezona se je na Japonskem predvajala od julija do septembra 2013. Kar pa se tiče druge sezone, se v bistvu nič ni spremenilo, saj na animaciji dela isto osebje, glasove pa likom še vedno posojajo isti posojevalci glasov. Skladbo v najavni špici, katere naslov se glasi Dried Up Youthful Flame, izvaja bend Tatsuhise Suzukija, ki nosi ime OLDCODEX. Celotna verzija pesmi bo izšla 30. julija kot deveti CD single tega benda. Za skladbo v odjavni špici, ki nosi naslov FUTURE FISH, pa so po drugi strani poskrbeli STYLE FIVE, skupina posojevalcev glasov v animeju. Celotna verzija te pesmi pa bo kot CD single na voljo 6. avgusta.


Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...