13/06/2014

Arashijevci v PIKA☆NCHI 2.5


Kot kaže, prihaja "spin-off" film iz filmske serije PIKA☆NCHI, v katerem bodo nastopili vsi člani skupine Arashi. Film bo nosil naslov PIKA☆★☆NCHI LIFE IS HARD Tabun HAPPY (beri kot Pikanchi 2 1/2) in bo obeležil tudi 7. obletnico, odkar so fantje iz prej omenjene skupine nazadnje nastopili skupaj v kakem filmu. Leta 2007 je bil to film Kiiroi Namida.
Prvi film iz te filmske serije je nosil naslov PIKA☆NCHI LIFE IS HARD Dakedo HAPPY in je bil prvi film, v katerem so Arashijevci sploh nastopili skupaj. Izšel je leta 2002 in je govoril o petih dijakih, ki so živeli v večstanovanjskem kompleksu imenovanem Yashio Danchi.

Dve leti kasneje, torej leta 2004, je izšlo nadaljevanje, ki je nosilo naslov PIKA☆☆NCHI LIFE IS HARD Dakara HAPPY (beri kot Pikanchi Dvojka), v katerem se je peterica srečala v svojih 20. letih.

Novi film bo sedaj obravnaval to isto peterico v njihovih 30. letih, ko se po 10 letih ponovno srečajo. Film bo govoril o njihovih družinskih težavah in težavah na delovnem mestu. Ta "spin-off" sicer ne predstavlja tretjega nadaljevanja, ampak nekakšno dopolnilo k drugemu filmu, zato ga večkrat omenjajo kot različico "2.5". Kot pravi Matsumoto Jun: "Če bi ga označili kot tretji film, bi to bila prevelika ovira. Hočemo ga preprosto uživati kot verzijo 2.5."

Arashijevci so do zdaj izvajali tematski pesmi za oba filma, ampak tokrat ne bodo, saj ne gre za tretje nadaljevanje. Načrti za "spin-off" so se očitno začeli aprila, Ninomiya Kazunari pa pravi, da bo film "zelo ohlapno slonel na filmski seriji, saj je bil tako nenadno najavljen."

PIKA☆★☆NCHI LIFE IS HARD Tabun HAPPY se bo predvajal zelo omejeno, saj si ga bo možno ogledati samo v TOKYO DOME CITY HALL od 1. do 31. avgusta letos.

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...