23/06/2014

Dražilnik za prvo filmsko kompilacijo "Attack on Titan"


V soboto je izšel dražilnik za filmsko kompilacijo Shingeki no Kyojin Zenpen ~Guren no Yumiya~ (Attack on Titan - 1. del: Škrlatni lok in puščica). Kot je že znano, bo animejska serija dobila dve filmski kompilaciji; prva, ki sem jo omenil zgoraj, bo v japonskih kinih doživela premiero 22. novembra, medtem ko bo druga, ki nosi naslov Shingeki no Kyojin Kōhen ~Jiyū no Tsubasa~ (Attack on Titan - 2. del: Krila svobode), doživela premiero naslednje leto. Filmski kompilaciji nosita naslov po dveh skladbah iz najavnih špic v seriji, ki ju izvaja skupina Linked Horizon.

Verjetno se sprašujete, kaj bo novega v filmih. Vsekakor bo zadeva na novo sinhronizirana, povrhu pa bo zvok prostorski 5.1, medtem ko je v seriji bil 2.0. Posojevalci glasov bodo isti kot v seriji, kar pomeni, da se vračajo Yuuki Kaji kot Eren Jaeger, Yui Ishikawa kot Mikasa Ackerman in Marina Inoue kot Armin Arlelt. Prvi film bo pokrival epizode 1-13, drugi pa epizode 14-25. Režiser bo vsekakor ponovno Tetsuro Araki (Guilty Crown, Death Note), za produkcijo bo ponovno odgovoren Wit Studio, medtem ko se bo kot skladatelj vrnil tudi mojstrski Hiroyuki Sawano (Guilty Crown, Blue Exorcist, Platina Data).

Spodaj si lahko ogledate tudi prej omenjeni dražilnik za prvo kompilacijo.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...