04/06/2014

Film "Jupiter Ascending" šele 2015


Pri studiu Warner Bros. so se, kot kaže, odločili, da bodo premiero znanstveno-fantastičnega spektakla Jupiter Ascending, katerega režiserja sta Andy in Lana Wachowski, prestavili z 18. julija 2014 na 6. februar 2015.

Film, v katerem igrajo Channing Tatum, Mila Kunis, Sean Bean, Eddie Redmayne, Douglas Booth, Tuppence Middleton, Doona Bae, James D'Arcy in Tim Pigott-Smith, govori o Jupiter Jones (Kunis), mladenki, ki se je rodila pod nočnim nebom, ko so znamenja kazala, da so ji namenjene velike stvari. Sedaj, ko je odrasla, še vedno sanja o zvezdah, a se vedno znova sooča s kruto resničnostjo, ko čisti hiše drugih ljudi in se podaja iz ene neuspešne zveze v drugo. A ko na Zemljo prispe Caine (Tatum), genetsko ustvarjen nekdanji vojaški lovec, da jo izsledi, začne Jupiter počasi videti usodo, ki ji je bila ves čas namenjena, saj je v njenem genetskem zapisu zapisano, da je naslednja v vrsti, da podeduje neverjetno dediščino, katera lahko spremeni ravnovesje kozmosa.

Z novim datumom bo film Jupiter Ascending konkuriral fantazijski avanturi Seventh Son studiev Legendary Pictures in Universal, ki je prav tako bila prestavljena z letošnjega na naslednje leto, akcijski komediji Mortdecai Davida Koeppa, v kateri nastopa Johnny Depp, in akcijskemu trilerju Run All Night, v katerem bosta že tretjič združila svoje moči režiser Jaume Collet-Serra in igralec Liam Neeson (Unknown, Non-Stop). Glede na to, da je slednji film prav tako iz studia Warner Bros., se morda lahko pričakuje, da bo v bližnji prihodnosti prestavljen na kak drug termin.

Ta novica glede tega projekta Wachowskijev je za oboževalce njunih filmov vsekakor negativno presenečenja. Čeprav zaenkrat razlog za prestavitev termina še ni znan, lahko kaj kmalu pričakujemo, da bo razkrit. Največja verjetnost je, da je v julijskem terminu letos konkurenca bila bistveno prehuda in pri studiu Warner Bros. niso hoteli preveč tvegati, kar dandanes nikakor ni presenetljivo, saj večina studiev vedno bolj igra na "zagotovo" žogo. Ampak to so zaenkrat samo špekulacije, tako da raje počakajmo na uradno sporočilo, zakaj je film prestavljen.

Vir: IMDB, Super Hero Hype

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...