16/06/2014

High School DxD dobi 3. sezono


Založnik Fujimi Shobo je sporočil, da je produkcija 3. sezone televizijske animejske adaptacije lahkih romanov High School DxD, katerih avtor je Ichiei Ishibumi, dobila zeleno luč.

Originalna serija lahkih romanov, za katero riše ilustracije Miyama-Zero, se osredotoča na Isseija Hyōdōja, trapastega, pohotnega srednješolca v 2. letniku, ki ga že na čisto prvem zmenku nasploh dekle ubije. Issei, kateremu glas posoja Yuuki Kaji, se tako reinkarnira kot demon in začne služiti višji demonki Riasu, ki je tudi najlepše dekle na njegovem kampusu. Slednji glas posojaYōko Hikasa.

Režiser prve sezone, ki jo je izdal studio TNK, je bil Tetsuya Yanagisawa, medtem ko je scenarij pisal Takao Yoshioka, like pa je načrtoval Junji Goto. Prva sezona se je na Japonaskem premierno prikazovala leta 2012, medtem ko se je druga sezona predvajala lansko poletje. Na njej je delalo večino osebja in zasedbe iz prve sezone.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...