High School DxD dobi 3. sezono


Založnik Fujimi Shobo je sporočil, da je produkcija 3. sezone televizijske animejske adaptacije lahkih romanov High School DxD, katerih avtor je Ichiei Ishibumi, dobila zeleno luč.

Originalna serija lahkih romanov, za katero riše ilustracije Miyama-Zero, se osredotoča na Isseija Hyōdōja, trapastega, pohotnega srednješolca v 2. letniku, ki ga že na čisto prvem zmenku nasploh dekle ubije. Issei, kateremu glas posoja Yuuki Kaji, se tako reinkarnira kot demon in začne služiti višji demonki Riasu, ki je tudi najlepše dekle na njegovem kampusu. Slednji glas posojaYōko Hikasa.

Režiser prve sezone, ki jo je izdal studio TNK, je bil Tetsuya Yanagisawa, medtem ko je scenarij pisal Takao Yoshioka, like pa je načrtoval Junji Goto. Prva sezona se je na Japonaskem premierno prikazovala leta 2012, medtem ko se je druga sezona predvajala lansko poletje. Na njej je delalo večino osebja in zasedbe iz prve sezone.

Vir: ANN

Komentarji

  1. Pozdravljeni Vsi,
    Moje ime je Ahmad Asnul Brunei, stopil sem v stik z gospodom Frankom Raymondom za znesek posojila v višini 250 000 dolarjev. Potem so mi povedali, kako sem odobril zahtevani znesek posojila, potem ko sem ponovno tvegal, ker sem bil tako obupan za ustanovitev podjetja na moje največje presenečenje je bil znesek posojila odobren za moj bančni račun v 24-ih delovnih časih brez kakršnega koli stresa pri pridobivanju mojega posojila. Bil sem presenečen, ker sem bil prvi žrtev prevara! Če ste zainteresirani za zagotovitev kakršnega koli zneska posojila in ste v kateri koli državi, vam bom svetoval, da se lahko obrnete na g. Frank Raymondja preko elektronske pošte frankraymondloaninvestment@gmail.com

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar