25/06/2014

Hiroaki Samura dela na romantični mangi


V novi številki revije Afternoon založbe Kodansha je bilo najavljeno, da Hiroaki Samura, avtor mange Blade of the Immortal, dela na novi manga seriji z romatično vsebino, ki bo izšla v naslednji številki omenjene revije. Manga, ki trenutno nosi naslov Nami yo Kiite Kure (Valovi, prisluhnite mi), bo govorila o romanci "solza in smeha" med odraslima moškim in žensko "na ulicah prelepega Sappora." Sodeč po reviji je manga "ljubezensko pismo s Hokaida" na severu Japonske, katere ilustracija bo krasila tudi naslovnico naslednje številke.

Samura je svojo zgodovinsko mango Blade of the Immortal (Mugen no Jūnin), ki je izhajala kar 19 let, zaključil leta 2012. Manga vsega skupaj vsebuje 30 zvezkov z zbranimi poglavji, dobavljiva pa je tudi v angleškem jeziku, saj jo za severnoameriški trg izdaja založba Dark Horse Comics, pri kateri je meseca maja izšel 29. zvezek. Po tej zgodovinski avanturi so leta 2008 posneli tudi animejsko serijo. Poleg omenjene mange je Samura maja letos zaključil tudi mango Harukaze no Snegurochka (Spomladanska sapica snežnega dekleta).

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...