05/06/2014

Izšel napovednik za "Sailor Moon Crystal"


Kot je že vsem znano, 5. julija prihaja nova animejska adaptacija mange Bishōjo Senshi Sailor Moon, katere avtorica je Naoko Takeuchi. Nova animejska serija bo nosila naslov Bishōjo Senshi Sailor Moon Crystal. Po znanih informacijah bi serija naj izhajala vsako prvo in tretjo soboto v mesecu in bi naj štela 26 epizod.
Danes pa vam lahko končno sporočimo, da je na splet prijadral tudi napovednik za animejsko serijo, ki si ga lahko ogledate spodaj.


Tako manga kot tudi stara in nova animejska adaptacija se osredotočata na navidezno preprosto dekle Usagi Tsukino, ki nekega dne sreča govorečo črno mačko Luno, katera ji pove, da v resnici ni to, kar misli, da je. Izkaže se, da je Usagi v resnici princesa z Meseca, ki se lahko spremeni v Sailor Moon, bojevnico, ki se v imenu Meseca bori proti zlim silam in seje pravico. Na svoji poti sreča tudi druga dekleta, ki se ji pridružijo v boju proti zlu.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 10/2024

V mesecu juniju se po daljšem premoru v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru  spet vračajo Večeri animejev in družabnih iger . ...