18/06/2014

Izšel prvi PV za "Nozo x Kimi"


Shogakukan je na splet splavil prvi promocijski video (PV) za originalni video anime (OVA) projekt Nozo x Kimi, kjer gre za stransko zgodbo mange Nozoki Ana. OVA bo izšel skupaj s posebno izdajo četrtega zvezka istoimenske mange, ki izide 18. avgusta, animiral pa ga bo studio ZEXCS. Promocijski video si lahko pogledate spodaj.

Medtem ko komedija Nozoki Ana govori o mladeniču, ki v steni svoje nove sobe odkrije majhno luknjo, skozi katero lahko opazuje dekle v sosednji sobi, govori Nozo x Kimi o srednješolki Nozomi in srednješolcu Kimioju, ki stanujeta v enakem stanovanjskem kompleksu kot liki iz mange Nozoki Ana. V animeju nastopajo Yusuke Kobayashi kot Kimio, Ayaka Suwa kot Nozomi, Shizuka Ishigami kot Yuki, Maaya Uchida kot Michiru in Yu Serizawa kot Mirei.

Wakoh Honna manga serijo izdaja v reviji Weekly Shonen Sunday založbe Shogakukan, danes pa je na Japonskem ravno izšel tretji zvezek z zbranimi poglavji.

Tudi manga Nozoki Ana je dobila OVA adaptacijo, ki je izšla na DVD ploščku s 13. oz zadnjim zvezkom mange. Naknadno je OVA epizoda izšla tudi na samostojnem Blu-Ray ploščku.


Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Nova animejska adaptacija mange RANMA 1/2 prihaja jeseni

Pred nekaj tedni je bilo napovedano, da bo priljubljena manga RANMA 1/2 avtorice Rumiko Takahashi dobila novo animejsko adaptacijo, za kate...