22/06/2014

Izšel PV za anime "Hanayamata"


Na uradni spletni strani za televizijsko animejsko adaptacijo šolske plesne mange Hanayamata, katere avtor je Sou Hamayumiba, se je danes začel predvajati promocijski video, ki vključuje tudi skladbo Hana odore ya Iro wa Niho, katera se bo predvajala v najavni špici animejske serije in ki jo izvajajo glavne posojevalke glasov. Animejska serija bo doživela premiero 8. julija na TV Tokyo, promocijski video pa si lahko ogledate spodaj.

Za režijo animejske serije skrbi Atsuko Ishizuka (The Pet Girl of Sakurasou, No Game, No Life), za produkcijo studio MADHOUSE, za scenarij Reiko Yoshida (K-ON!, Girls und Panzer, Tamako Market), za načrtovanje likov Atsuko Watanabe (GA: Geijutsuka Art Design Class, Juden Chan, The Everyday Tales of a Cat God), za skladanje glasbe skupina MONACA in za njeno produkcijo DIVE II Entertainment.


Osrednje posojevalke glasov v animejski seriji so Reina Ueda kot Naru Sekiya, Minami Tanaka kot Hannah N. Fontanstand, Kaya Okuno kot Yaya Sasame, Yuka Ōtsubo kot Tami Nishigomon in Manami Numakura kot Machi Tokiwaza. Poleg teh sta tukaj še tudi Megumi Toyoguchi kot Sally-sensei in Tsuyoshi Koyama kot Kachi Ōfuna. Slike vseh omenjenih likov si lahko ogledate spodaj.
Hamayumiba izdaja to mango v reviji Manga Time Kirara Forward založbe Houbunsha že od leta 2011. Slednja založba je januarja letos izdala že četrti zvezek z zbranimi poglavji. Sou Hamayumiba je med drugim odgovoren tudi za mango Sorairo Square. Manga Hanayamata govori o 14-letni Naru Sekiya, ki je v vsakem pogledu povprečna. Živi iz dneva v dan in obožuje junakinje. Nekega dne pa zatava po nenavadni poti plesa yosakoi, k čemur jo spodbudi srečanje s punco vilinskega videza na z mesecem obsijano noč.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...