17/06/2014

Izšla kratka verzija spota "Masayume Chasing"


Kot smo nekaj časa nazaj pisali na naši Facebook strani, bo single CD nove skladbe v najavni špici animejske serije Fairy Tail, ki nosi naslov Masayume Chasing in jo izvaja korejska pevka BoA, izšel v mesecu juliju; če smo natančnejši, 23. julija. Vseboval bo štiri različne verzije, in sicer dve verziji s Fairy Tail naslovnico (navadna CD verzija in posebna CD+DVD verzija) ter dve verziji z zgoraj omenjeno izvajalko na naslovnici (navadna CD verzija in posebna CD+DVD verzija).
Ker je do izida CD ploščka samo še dober mesec, so na YouTube kanalu avexnetwork včeraj objavili kratko verzijo glasbenega spota, ki sicer ni tako zelo kratka, saj traja 3 minute in 40 sekund. Tako boste tisti neučakani lahko poslušali nekoliko daljšo verzijo skladbe že pred uradnim izidom, ampak na celotno verzijo, katere trajanje je trenutno še neznano, bo pa treba še nekoliko počakati. Glasbeni spot si lahko ogledate in poslušate spodaj.


Vir: avexnetwork, TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...