20/06/2014

Japonska Box Office lestvica za 14. in 15. junij


Zadnji konec tedna je prišlo do kar nekaj sprememb pri najbolj gledanih filmih v japonskih kinih. Tako sta se na lestvici pojavili dve novosti, veliko že obstoječih filmov pa je zabeležilo padec v gledanosti. Edina stalnica, ki se na lestvici drži že 14 tednov, je Disneyjev animirani celovečerec Ledeno kraljestvo (Frozen), kateri že 13 tednov zaseda prvo mesto; enkrat vmes je zdrsnil na drugo.
Pa poglejmo najprej, katera filma sta novosti na lestvici. Prva novost je ameriška produkcija Noe (Noah), ki je ta konec tedna zasedla 2. mesto, druga novost pa je japonska drama Vzpon do pomladi (Haru wo Seotte), ki je zasedla 3. mesto. Plakat za film si lahko ogledate zgoraj. Kar pa se tiče ostalih filmov, je japonski igrani film Monsterz zabeležil padec za eno mesto, tako da je tokrat na 4. mestu, medtem ko so Možje X: Dnevi prihodnje preteklosti (X-Men: Days of Future Past) zabeležili padec z 2. na 5. mesto gledanosti.

Napovednik za japonsko dramo Haru wo Seotte si lahko pogledate spodaj, prav tako tudi napovednike za nekaj filmov, ki so izšli ta teden in ki se niso uspeli uvrstiti med najboljšo deseterico. Tako boste med temi našli naslove, kot so komična drama My Hawaiian Discovery, drami My Man in Sweet Poolside, akcijski film High Kick Angels, romantična drama Ichijiku no Mori, romanca Maria no Chibusa, grozljivka Tokyo Densetsu Yuganda Igyo Toshi in komedija Oh! Toumei Ningen Invisible Girl Toushou!?. Spodaj si lahko pogledate tudi lestvico od 1. do 10. mesta, ki zgleda takole:

01 (01) Frozen (Teden: 14)
02 (00) Noah (
Teden: 01)
03 (00) Haru wo Seotte (
Teden: 01)
04 (03) Monsterz (
Teden: 03)
05 (02) X-Men: Days of Future Past (
Teden: 03)
06 (04) Seiten no Hekireki (
Teden: 04)
07 (06) All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa (
Teden: 03)
08 (08) Thermae Romae II (
Teden: 08)
09 (07) Need for Speed (
Teden: 02)
10 (05) Pompeii (
Teden: 02)

Haru wo Seotte

My Hawaiian Discovery

My Man

Sweet Poolside

High Kick Angels

Ichijiku no Mori

  Maria no Chibusa

Tokyo Densetsu Yuganda Igyo Toshi

 Oh! Toumei Ningen Invisible Girl Toushou!?

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Igra Donkey Kong Country Returns dobi HD različico

Nintendo je na torkovem Nintendo Directu sporočil, da bo priljubljena igra Donkey Kong Country Returns , ki je leta 2010 prvotno izšla na k...