Japonska Box Office lestvica za 21. in 22. junij


Še en teden je minil in še en dodaten teden na japonski lestvici gledanosti kraljuje Disneyjeva animirana uspešnica Ledeno kraljestvo (Frozen). Prvo mesto zaseda že kar 14 tednov, medtem ko je na lestvici vsega skupaj že 15.
Prva tri mesta na lestvici: Frozen, Chokosoku! Sankin Kotai, Noah
Za razliko od prejšnjega tedna pa se je tokrat med prvo deseterico uvrstilo kar nekaj novosti, in sicer kar štiri, če sem natančnejši. Na drugem mestu gledanosti se je tako znašla japonska komična drama Chokosoku! Sankin Kotai (Misija nemogoče: Samuraj), medtem ko je peto mesto zasedla ameriška akcijska stripovska adaptacija 300: Rise of an Empire (300: Vzpon imperija). Na šesetem mestu se je ta teden znašla tudi animejska novost Saint Seiya: Legend of Sanctuary (Saint Seiya: Legenda o Svetišču). Zadnja novost na lestvici, ki je akcioner 3 Days to Kill (3 dni za uboj) s Kevinom Costnerjem v glavni vlogi, pa je zasedla osmo mesto gledanosti.

Celotna lestvica od prvega do desetega mesta je ta teden torej zabeležila kar nekaj novosti, prav tako pa tudi kar nekaj padcev že obstoječih naslovov na lestvici. V nadaljevanju si lahko torej pogledate, kako je lestvica bila videti zadnji konec tedna.
01 (01) Frozen (Tedni: 15)
02 (00) Mission Impossible: Samurai (
Tedni: 01)
03 (02) Noah (
Tedni: 02)
04 (03) Climbing to Spring (
Tedni: 02)
05 (00) 300: Rise of an Empire (
Tedni: 01)
06 (00) Saint Seiya: Legend of Sanctuary (
Tedni: 01)
07 (04) Monsterz (
Tedni: 04)
08 (00) 3 Days to Kill (
Tedni: 01)
09 (05) X-Men: Days of Future Past (
Tedni: 03)
10 (06) Seiten no Hekireki (
Tedni: 04)

Spodaj si lahko ogledate napovednike za obe japonski novosti in novosti, ki se niso uspele uvrstiti med prvo deseterico. Te novosti so japonska komična drama Entaku Kokko, Hito Natsu no Imagine (Okrogla miza), animejski celovečerec Lupin the IIIrd: Jigen Daisuke no Bohyou (Lupin III: Nagrobnik Daisukeja Jigena), japonska erotična romatična drama Uwakoi 2, družinska drama Chichi no Kokoro (Dedkovo srce), drama Fukushima (Fukušima), romanca Aibiki ter drami Under Face in NOTHING PARTS 71.

Chokosoku! Sankin Kotai

Saint Seiya: Legend of Sanctuary

Entaku Kokko, Hito Natsu no Imagine

Lupin the IIIrd: Jigen Daisuke no Bohyou

 Uwakoi 2

Chichi no Kokoro

Fukushima

Aibiki 

Under Face

NOTHING PARTS 71

Vir: TokyoHive

Komentarji