05/06/2014

Japonska Box Office lestvica za 31. maj in 1. junij


Ta vikend je na japonski lestvici najbolj gledanih filmov v japonskih kinematografih prišlo do kar nekaj sprememb, saj so se med prvo peterico pojavile kar tri novosti, in sicer ameriški zf akcioner X-Men: Days of Future Past na drugem, japonski akcijski triler Monsterz na tretjem in japonski misterij All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa na petem mestu. A kot kaže, tudi ta teden ni noben film bil kos Disneyjevemu animiranemu celovečercu Frozen, ki se še vedno močno oklepa prvega mesta.
Ker se je na lestvici pojavilo toliko novosti, potem vsekakor ni presenetljivo, da je večina filmov zabeležila padec v primerjavi s predhodnim tednom. Seiten no Hekireki je z drugega mesta padel na tretjo, Thermae Romae II s tretjega na šesto, zadnji anime o detektivu Conanu s četrtega na sedmo in The Amazing Spider-Man II s petega na osmo mesto. Celotna lestvica od 1. do 10. mesta je tako ta vikend zgledala takole:
01 (01) Frozen (Teden: 12)
02 (00) X-Men: Days of Future Past (Teden: 01)
03 (00) Monsterz (Teden: 01)
04 (02) Seiten no Hekireki (Teden: 02)
05 (00) All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa (Teden: 01)
06 (03) Thermae Romae II (Teden: 06)
07 (04) Meitantei Conan Ijigen no Sniper (Teden: 07)
08 (05) The Amazing Spider-Man 2 (Teden: 06)
09 (07) Crayon Shin-chan: Gachinko! Gyakushu no Robo To-chan (Teden: 07)
10 (06) Yamikin Ushijima-kun Part 2 (Teden: 03)


Spodaj si lahko pogledate napovednika za zgoraj omenjeni japonski novosti na lestvici, prav tako pa sem dodal še napovednike za izbrane filme, ki so izšli ta teden, vendar niso končali med prvo deseterico. Tako spodaj najdete še napovednike za filme, kot so zf komični akcioner The Next Generation PatLabor Chapter 2, pustolovska drama Samurai Pirates, tajvansko-japonska drama A Minute More, komedija Barairo no Buko, romanca Sad Tea, fantazijska grozljivka Nemurihime: Dream On Dreamer in drama Uwakoi The Movie.

Monsterz


All-Round Appraiser Q: The Eyes of Mona Lisa

The Next Generation PatLabor Chapter 2

Samurai Pirates

A Minute More

Barairo no Buko

Sad Tea


Nemurihime: Dream On Dreamer

Uwakoi The Movie

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...