07/06/2014

Jeseni "Black Butler" muzikal


Pred nekaj dnevi je na Japonskem izšla igrana adaptacija mange Black Butler (Kuroshtsuji) na Blu-Ray in DVD ploščkih, julija prihaja nova animejska serija, jeseni pa še posebna OVA epizoda. A kot kaže to še ni bilo vse v povezavi s to mango, saj so danes najavili, da je v pripravi tudi novi muzikal, ki bo nosil naslov Musical Kuroshitsuji -Chi ni Moeru Licorice- (Musical Black Butler -Licorice Burning on the Ground-). Ta na popularni mangi Yane Toboso sloneč muzikal se bo od 5. do 23. septembra izvajal v tokijskem Roppongi Blue Theater in od 2. do 5. oktobra v Umeda Arts Theater's Theater Drama City v Osaki. Odrska predstava sloni na priljubljenem sklopu "Jack the Ripper".
Sebastiana Michaelisa bo ponovno upodobil 24-letni igralec in pevec Yuuya Matsushita, ki je ta lik upodabljal že od prve odrske igre leta 2009. V tej tretji odrski igri, ki sledi Ongaku Butoukai Kuroshitsuji ~Sono Shitsuji Yukou iz leta 2009 in Musical Kuroshitsuji -Sen no Tamashii to Ochita Shinigami- iz leta 2010, Ciela Phantomhiva upodablja nov igralec, in sicer 12-letni Nayuta Fukuzaki.

Vir: Crunchyroll

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...