07/06/2014

Katahira Rina avgusta s prvim albumom


5. junija so v posebnem programu Nico Nico Douga z naslovom Katahira Rina 10-Jikan Special ~Daihappyou Ari~ najavili, da bo 6. avgusta zvečer, ki označuje prvo obletnico delovanja pevke Katahire Rine, saj je na ta datum pred letom dni izdala svoj prvi single z naslovom Natsu no Yoru, izšel njen prvi album z naslovom Amazing Sky.
Album bo vseboval 13 skladb, vključno s prejšnjimi singli, in digitalno skladbo Hajimari ni, katere producent je Yamada Takahiro iz skupine ASIAN KUNG-FU GENERATION. Izšel bo v navadni izdaji in omejeni izdaji. Slednja bo vsebovala poleg CD ploščka še DVD, na katerem bo moč najti njen mono nastop na WWW, posnetke s snemanja spotov in še kaj. Skupna dolžina posnetkov bo približno 60 minut.Poleg vsega tega pa Katahira načrtuje še koncerte v živo na 6 lokacijah po Japonskem. Več o albumu zaenkrat še ni znano, zato pričakujte dodatne informacije enkrat kasneje.

Vir: TokyoHive

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...