04/06/2014

Konec junija nova "Psycho-Pass" manga


V reviji Comic Blade založbe Mag Garden je bilo najavljeno, da bo v naslednji številki omenjene revije, ki izide 30. junija, začela izhajati nova manga adaptacija animejske serije Psycho-Pass, za katero stojita Gen Urobochi in studio Production I.G. Manga bo nosila naslov Psycho Pass: Kanshikan Kōgami Shinya (Psycho-Pass: Enforcer Shinya Kogami), ilustriral jo bo Natsuo Sai, medtem ko bo za zgodbo poskrbela Midori Gotou iz prej omenjenega studia, ki je izdal animejsko serijo.

Po animejski seriji je sicer že nastala ena manga, ki je nosila naslov Kanshikan Tsunemori Akane (Inspector Akane Tsunemori) in je bila stranska zgodba animejske serije. Risal in pisal jo je Hikaru Miyoshi, izhajala pa je v reviji Jump Square založbe Shueisha. Natisnjenih je bilo več kot 380.000 izvodov.

V načrtih je tudi animejska serija Psycho-Pass 2, ki bo doživela premiero v mesecu oktobru, pozimi pa bo v japonskih kinih sledil še animirani celovečerec Psycho-Pass, ki pa si ga bomo v območjih izven Japonske po vsej verjetnosti lahko ogledali šele nekje spomladi naslednje leto, ko bodo anime splavili na Blu-Ray in DVD ploščke.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...