04/06/2014

Krvodajalska akcija Anime Heroes 2 v Mariboru


Kot smo že nekaj časa poročali, smo danes v sodelovanju s primorskim društvom Animov organizirali krvodajalsko akcijo, ki se je imenovala Anime Heroes 2. Društvo Animov je v Izoli to akcijo že organiziralo drugič, v Mariboru pa smo jo tokrat prvič. Namen krvodajalske akcije je, da se anime in manga oboževalci, gamerji, oboževalci stripov in filmov, oz. z drugimi besedami geeki zberemo skupaj in doniramo svojo kri ter s tem pomagamo komu, ki jo nujno potrebuje.
Ueležba na prvič organizirani akciji sicer ni bila visoka, saj smo zaradi takšnih in drugačnih razlogov prišli le štirje, a kljub temu smo se odločili, da bomo akcijo ponovili. Upamo, da se vas bo naslednjič opogumilo več in jo bomo lahko izvedli v nekoliko večjem obsegu.

Če vam slučajno tokrat ni ustrezal čas, nam lahko sporočite pod to objavo ali pod objavo na Facebooku ali Twitterju, kdaj bi vam bolj ustrezalo. Krvodajalstvo v UKC Maribor poteka ob torkih od 7:00 do 17:30 in četrtkih od 7:00 do 11:00. Vsekakor je veliko bolje iti v skupini, saj zna biti dokaj zabavno, predvsem z osebjem, ki se zelo rado pošali in vam tako odvrne pozornost od tega, da vam odvzemajo kri. Naslednja akcija bo po vsej verjetnosti organizirana čez kakšne tri mesece, tako da imate čas se do takrat mentalno pripraviti in opogumiti, da postanete heroj.

Za konec pa še nekaj utrinkov s tokratne krvodajalske akcije.



Ni komentarjev:

Objavite komentar

Izšel je kratkometražni anime ALIEN: MONDAY

Ste se kdaj vprašali, kako bi znanstveno-fantastična mojstrovina Osmi potnik ( Alien ) režiserja Ridleyja Scotta izgledala v animejski obli...