24/06/2014

Manga "Ansatsu Kyōshitsu" dobi TV anime in igrani film


V julijski številki revije Comic News založbe Shueisha se nahaja objava, da bo manga Ansatsu Kyōshitsu (Assassination Classroom), katere avtor je Yusei Matsui, adaptirana tako v televizijsko animejsko serijo kot tudi igrani film. Animejska serija bi se naj začela predvajati na Fuji TV naslednje leto.

Tudi v letošnji 30. številki revije Weekly Shonen Jump založbe Shueisha so poročali, da bo v naslednji številki ravije, ki izide 30. junija, moč najti "šokantno", "super pomembno" objavo glede mange Ansatsu Kyōshitsu (Assassination Classroom). V nedeljo je bila ragistrirana tudi spletna domena ansatsu-anime.com, a še trenutno ne vsebuje nobene spletne strani.

Manga še zaenkrat tudi nima uradnega angleškega prevoda, vendar je že na spisku založnika VizMedia, ki načrtuje izdajo prvega zvezka v angleščini za letošnji december. Ta založnik opisuje zgodbo sledeče:
Zabavna in akcijsko nabita zgodba o razredu nepridipravov, ki skušajo umoriti novega učitelja - hobotnico iz vesolja, ki ima čudne sposobnosti in nadnaravno moč! Pravkar je uničil Luno, sedaj pa grozi, da bo uničil še Zemljo, razen če ga njegovi učenci prej ustavijo. Kar zadevo še otežuje, je to, da je najboljši učitelj, ki so ga kdajkoli imeli!
Matsui je mango Ansatsu Kyōshitsu začel izdajati v reviji Weekly Shonen Jump leta 2012. Leto zatem, torej leta 2013, je bila sedma najbolje prodajana manga na Japonskem. Navdihnila je že tudi OAD epizodo Ansatsu Kyōshitsu: Shūgaku Ryokō-Hen (Assassination Classroom: Field Trip), katera je na Japonskem izšla 27. decembra lani skupaj s sedmim zvezkom mange. Režisar te posebne epizode je bil Keiji Gotoh (Kiddy Grade, Sengoku Collection, Uta∽Kata), za produkcijo pa so poskrbeli pri studiu Brains Base. V tem animeju so s svojimi glasovi nastopili Tomokazu Seki kot Korosensei, Nao Tōyama kot Nagisa Shiota, Ayana Taketatsu kot Kaede Kayano, Nobuhiko Okamoto kot Karma Akabane, Yūtarō Honjō kot Tomohito Sugino, Rina Satou kot Yukiko Kanzaki, Junichi Suwabe kot Tadaomi Karasuma, Yui Horie kot Elena Jelavić in Shinichiro Miki kot Red Eye.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konec leta prihaja animejska predzgodba Gospodarja prstanov

Warner Bros. Animation , New Line Cinema in Sola Entertainment so na Festivalu animiranega filma v Annecyju, ki velja za najstarejši in na...