09/06/2014

Manga "Sankarea" se končuje


V 10. zvezku komične mange o zombijih z naslovom Sankarea avtorja Mitsuruja Hattorija je bilo najavljeno, da se manga serija z naslednjim zvezkom, ki izide 7. novembra, zaključi. 11. zvezek bo, sodeč po poročanjih, vseboval tudi vsaj eno dodatno poglavje.
Zgodba v mangi govori o Chihiru Furuyi, srednješolcu, ki je obseden z zombiji. Tudi njegove sanje so, da bi poljubil dekle, ki je zombi. Po spletu nepričakovanih okoliščin spozna lepotičko Reo Sanko, s katero skušata ponovno oživiti Chihirovo mačko Babu, ki se je smrtno ponesrečila. Pri tem Chihiro spozna, da se Rea želi izogniti številnim odgovornostim tako, da bi postala zombi.

Hattori je začel mango izdajati v reviji  Bessatsu Shōnen Magazine založbe Kodansha leta 2009. Tri leta pozneje, torej leta 2012, pa je manga bila tudi adaptirana v televizijsko animejsko serijo. Manga je na voljo tudi v angleškem in nemškem jeziku, in sicer bo ta mesec v angleščini izšel že 7. zvezek, medtem ko bo v nemščini avgusta izšel 3. zvezek.

Prednaročilo 3. zvezka v nemščini
buy the book from The Book Depository, free delivery

Prednaročilo 7. zvezka v angleščini
buy the book from The Book Depository, free delivery

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...