13/06/2014

Najavili ekipo animeja Ōkami Shōjo to Kuro Ōji


Ekipa televizijske animejske adaptacije shojo mange Ōkami Shōjo to Kuro Ōji (Volčje dekle in črni princ), katere avtorica je Ayuko Hatta, je končno znana. Poleg tega so izšle tudi skice osrednjih dveh likov, ki sta Erika Shinohara in Kyōya Sata. Skice lahko vidite na sliki spodaj.
Režiser animejske serije bo tako Kenichi Kasai (Nodame Cantabile, Sweet Blue Flowers, Honey and Clover, Bakuman), medtem ko bo glavna scenaristka Sawako Hirabayashi (My Little Sister, WATAMOTE). Kot načrtovalka likov in glavna režiserka animacije pa bo služila Maki Fujioka (Itazura na Kiss, La Corda d'Oro Blue Sky).

Poleg režiserja, scenaristke in načrtovalke likov so znani že tudi nekateri posojevalci glasov. Tako med njimi najdemo Kanae Itō, ki posoja glas Eriki Shinohari, in Takahira Sakuraija, ki posoja glas Kyōyaju Sataju. Med ostalimi posojevalci glasov so še tudi Ai Kayano kot Ayumi Santa, Mariya ise kot Marin Tachibana, Mikako Komatsu kot Aki Tezuka, NobunagaShimazaki kot Yoshito Kimura, Yoshitsugu Matsuoka kot Nozomi Kamiya, Yoshimasa Hosoya kots Takeru Hibiya in Ayumu Murase kot Yū Kusakabe.

Hatta je začela svojo mango izdajati leta 2011 v reviji Bessatsu Margaret, založba Shueisha pa je decembra lani izdala 8. zvezek z zbranimi poglavji. Manga je sicer že služila kot navdih za roman in dramo na CD ploščku, na katerem sta glas osrednjima likoma prav tako posojala Itōjeva in Sakurai.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 9/2024

V soboto, 13. 4. 2024, ob 17. uri ste vabljeni na Večer animejev in družabnih iger 9/2024 , ki bo potekal v Kulturnem inkubatorju na Korošk...