02/06/2014

Nekaj govoric glede Sejma stripov in družabnih iger Anime'


Pred kratkim smo poročali, da se bo v soboto, 16. avgusta 2014 v Izoli ponovno odvijal Sejem stripov in družabnih iger Anime'. Program je sicer še v pripravi in se še dopolnjuje, ampak si ga že vseeno lahko ogledate na spletni strani primorskega društva Animov, do katere lahko dostopate TUKAJ.
Pred kratkim so nam iz društva Animov sporočili tudi še nekaj govoric, katere sem vam skoraj pozabil posredovati dalje, za kar se vam lepo opravičujem. Tako se šušlja, da bo na sejmu fotografska razstava cosplyerjev iz Italije, na kateri si boste torej lahko ogledali različne cosplay modele na razstavljenih fotkah. Poleg te govorice pa so sporočili še eno zanimivost, ki je tekmovanje v metanju papirnatih aviončkov v daljavo. Tako se boste morda lahko preizkusili tudi v izdelavi papirnatih aviončkov in si s tem prislužili tudi kakšno nagrado, če bo vaš avionček poletel najdlje.

Kot je napisano v prejšnjem odstavku, so to samo govorice, tako da jih zaenkrat jemljite z rezervo, saj še vedno lahko pride do kakšnih sprememb. Zaenkrat je najbolj zanesljiv samo program, ki ga imajo objavljenega na spletni strani, omenjeni zgoraj. Vsekakor pa obstaja verjetnost, da bo na voljo še kaj drugega, zato se pustimo presenetiti.

Sejem stripov in družabnih iger Anime' bo letos potekal šele drugo leto, nekateri člani naše skupine smo se ga udeležili tudi lani in se imeli prav lepo. Kot kaže, bo letošnji program še bolj pester, tako da se ga bomo z veseljem udeležili tudi letos. Da pa vas vsaj malce podražimo in vzbudimo vašo pozornost, si lahko v videu spodaj pogledate poziranje cosplayjerjev na lanskoletnem dogodku.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...