04/06/2014

Nova manga "Rurouni Kenshin" v juliju


V reviji Jump Square založbe Shueisha so objavili nekaj več podrobnosti o novi prihajajoči Rurouni Kenshin mangi Nobuhira Watsukija. Manga bo vsebovala dva poglavja in bo nosila naslov Honō wo Suberu -Rurouni Kenshin: Uramaku- (Kako nadzorovati plamen -Potepuh Kenshin: Skrito poglavje-). Pripovedovala bo zgodbo o srečanju Shishioja Makota in Yumi Komagate. V mangi bo tudi razkrito, kako je Shishio ustanovil svojo organizacijo Juppongatana.

Prvo poglavje bo v reviji Jump Square izšlo 4. julija. Revija bo prav tako vsebovala mango na naslovnici ter na sredinski barvni strani. Watsuki to povsem novo delo riše kot spremljavo za igrana filma o tem samuraju, kateri se je zaklel, da ne bo nikoli več ubijal, ki se bosta v japonska kina primečevala 1. avgusta in 13. septembra.

Romanopiska Kaworu Kurosaki je prejšnje poletje na Otakonu razkrila, da njen mož Watsuki dela na mangi, ki govori o Kenshinovih sovražnikih. Občinstvo je povabila, da predlaga, kateri liki naj bodo v središču pozornosti, ter obljubila, da bo predloge posredovala svojemu možu. Občinstvo je izglasovalo Enishija in Yumi.

Watsuki sicer trenutno dela na mangi Embalming: The Another Tale of Frankenstein, ki izhaja že vse od leta 2007, a jo bo zaradi te kratke posebne izdaje mange iz sveta o potepuhu Kenshinu dal za nekaj časa na pavzo. Nadaljeval jo bo predvidoma jeseni.

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Večer animejev in družabnih iger 7/2024

V soboto, 30. 3. 2024, ob 17. uri ste ponovno vabljeni v Kulturni inkubator na Koroški cesti 18 v Mariboru na Večer animejev in družabnih ...