02/06/2014

Novi PV za anime Tokyo Ghoul


Animejska adaptacija mange Tokyo Ghoul avtorja Suija Ishide, ki je začela izhajati v reviji Young Shonen leta 2011, vključuje kar nekaj priznanih imen. Produkcijo studia Pierrot režira oskarjevski nominiranec Shuhei Morita (Freedom, Possessions), scenarij zanjo piše dramatik in gledališki režiser Chuji Mikasano, za animacijo in načrtovanje likov pa skrbi Kazuhiro Miwa (Heroman, Gosick).
A pri studiu Pierrot ne počivajo in se ne zanašajo samo na priznana imena, saj gledalce vsake toliko časa dražijo s kakšno novo majhno podrobnostjo. Tako lahko tokrat poročamo o novem promocijskem videu, povrhu pa tudi o skicah oblačil in likov ter izvajalcih tematskih pesmi. V najavni špici se bo tako vrtela pesem Unravel, katero bo izvajal TK iz skupine Ling Tosite Sigure, ki so bili izvajalci tudi pri animeju Psycho-Pass, medtem ko se bo v odjavni špici vrtela pesem Seijatachi (Svetniki), katero bo izvajala skupina People in the Box.


Animejska serija bo zajadrala na japonske televizijske postaje 3. julija. Promocijski video si lahko ogledate zgoraj, medtem ko so vam skice na voljo spodaj.
Vir: Crunchyroll, ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...