25/06/2014

Platinum Games pripravlja "The Legend of Korra" igro


Pri Platinum Games delajo na tretjeosebni pretepaški igri The Legend of Korra, ki sloni na istoimenski Nickelodeonovi animirani seriji. Studio, ki pripravlja igro, je poznan po igrah, kot sta Metal Gear Rising: Revengeance in Bayonetta 2. Za distribucijo igre bo poleg Platinum Games poskrbel Activision, ki bo letošnjo jesen igro lansiral tako v digitalni obliki za prenos kot tudi na ploščkih za PC, Xbox One Xbox 360, PlayStation 4 in PlayStation 3.
Zgodbo za igro je spisal Tim Hedrick, ki piše zgodbe in scenarije tudi za animirano serijo, dogajala pa bi se naj med drugo in tretjo sezono. Igrali boste lahko glavno junakinjo iz serije, uporabljali elemente, kot so ogenj, zemlja, zrak in voda, se borili proti znanim nasprotnikom, kakršni so mecha-tanki in branilci čija ter uporabljali tudi druge gospodarje v profesionalni areni, kjer bodo potekali boji tri proti trem.

Poleg te igre bo na platformo Nintendo 3DS letos prišla tudi strateška igra The Legend of Korra iz studia Webfoot Technologies. Medtem ko bo igra studia Platinum Games slonela na akcijskih spopadih, bo igra za 3DS bolj taktična, saj boste morali Korro in njene zaveznike premeteno prepeljati čez bojno polje.
Naj vas tudi opomnim, da je ta petek premiera nove sezone animirane serije, ki bo naslovljena The Legend of Korra: Book Three. Če si še prejšnje sezone niste ogledali, je skrajni čas, da to nadoknadite.


Vir: IGN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...