29/06/2014

Prihajata kar dve novi "Fairy Tail" mangi


V letošnji 31. številki revije Weekly Shōnen Magazine založbe Kodansha je objava, da je manga Fairy Tail, katere avtor je Hiro Mashima, navdihnila kar dve novi manga seriji s stranskima zgodbama.

Prvo manga serijo, ki nosi naslov Fairy Girls, ustvarja Boku in bo izšla v 12. številki revije Magazine Special založbe Kodansha, ki izide 20. novembra letos. Zgodba v tej mangi se bo osredotočala na dve "najmočnejši dekleti na svetu."

Drugo manga serijo, ki nosi naslov Fairy Tail Blue Mistral, pa ustvarja Rui Watanabe in bo izšla 2. avgusta letos v Kodanshini shojo reviji Nakayoshi. Zgodba mange bo govorila o Wendy pri 12 letih, ko se sooča s skrivnostjo Zmajeve doline. V reviji Weekly Shōnen Magazine namigujejo tudi, da obstaja možnost, da v tej "epizodi 0" Wendy lahko najde tudi ljubezen.

Pred tema mangama so lahko oboževalci v prvi številki revije Monthly Fairy Tail, ki je izšla 17. junija, začeli brati prvo poglavje mange Fairy Tail Zero, ki se osredotoča na mojstrico Mavis. Poleg tega so spomladi v štirih Kodanshinih revijah izšle še štiri enkratne mange.

Mashima je izvirno Fairy Tail mango, ki je sedaj dobavljiva tudi v angleškem (Kodansha Comics) in nemškem jeziku (Carlsen Manga), prvič izdal leta 2006 v reviji Weekly Shōnen Magazine. Dobila je tudi dve televizijski adaptaciji, in sicer leta 2009 prvo sezono s 175 epizodami in aprila letos drugo sezono, ki trenutno šteje 13 epizod. Izšlo je tudi kar nekaj OVA epizod in animejski celovečerec Fairy Tail: Feniksova svečenica (Gekijōban Fearī Teiru: Hōō no Miko).

buy the book from The Book Depository, free delivery
Fairy Tail mange v nemščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Fairy Tail - Band 35 v nemščini (prednaročilo)

buy the book from The Book Depository, free delivery
Fairy Tail mange v angleščini

buy the book from The Book Depository, free delivery
Fairy Tail - Volume 40 v angleščini (prednaročilo)

Vir: ANN

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Konvencija UmiKo 2024 je pred vrati

To soboto, 20. 4. 2024, od 11. ure dalje bo v Osnovni šoli Koper potekala konvencija UmiKo 2024 , ki jo organizira istoimensko društvo na ...